Erotuomarikouluttaja koulutus 2018-2019

SEL järjestää yli lajirajojen erotuomarikouluttajille koulutuksen, joka pitää sisällään mm. kaksi lähijaksoa ja etäjaksoja.

Tavoitteena on parantaa erotuomareiden kouluttajien koulutustaitoja ja kehittää erotuomarikoulutusta. Kouluttajakoulutuksessa kouluttaja oppii kouluttamisen keskeisimmät periaatteet ja koulutusmenetelmät.

Koulutuksen jälkeen erotuomarikouluttaja OSAA ymmärtää kouluttajan roolin ja vastuun, kouluttajana toimimisen periaatteet (vuorovaikutus, oppilainen motivoinnin, palautteen antamisen), suunnitella koulutuksen rakenteen ja sisällön, erilaiset koulutusmuodot- ja menetelmät sekä itsearvioinnin tavat ja toteutusperiaattet.

Koulutuksen jälkeen erotuomarikouluttaja TIETÄÄ ryhmädynamiikan ja kehityskeskustelun periaatteet, erilaiset oppimiskäsitykset ja oppimistyylin sekä yleiset erotuomarivalmennuksen toimintatavat.

Koulutuksen jälkeen erotuomarikouluttaja TUNTEE etä- ja itseopiskelun periaatteet ja toteutuksen sekä verkko-oppimisympäristön toimintaperiaatteet ja mahdollisuudet.

Koulutettavalle on valittava myös mentori, joka on mukana koulutettavan tukena koko koulutuksen ajan.

 

Koulutuksen lähijakson 1 ohjelma löytyy tästä sekä lähijakso 2 tästä.

Ohjelmat syksyltä 2017 ja keväältä 2018 antavat riittävän kuvan tulevaan koulutukseen.

 

Kouluttajakoulutus pidetään 12.-14.10.2018 lähijakso 1 ja 08.-10.02.2019 lähijakso 2.

 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 07.09.2018

Koulutus pidetään Eerikkilän Urheiluopistolla www.eerikkila.fi

Ilmoittaudu tästä linkistä 

Koulutukseen otetaan mukaan enintään kaksitoista kurssilaista.

Koulutuksen kurssimaksun kokonaishinta on 320 €.

Kurssimaksu laskutetaan lähijaksojen jälkeen ( osio 1 160 eur ja osio 2 160 eur) ilmoittamaltasi taholta.

Mikäli ilmoittautumisen jälkeen peruutus tulee viikkoa ennen lähijaksoa 1 tai 2, niin SEL laskuttaa täysimääräisenä kurssimaksun.

Kurssimaksu pitää sisällään majoituksen 2 hh:ssa pe-su välillä, tulokahvin ja sämpylän, aamiaisen la-su, lounaan la-su, päivällisen pe-la, iltapäiväkahvit la-su

Jos kurssilainen haluaa majoittua 1 HH:ssa, hän maksaa itse 1 HH lisän.

Lisätietoja koulutuksesta : Veera Lempiäiseltä 040-741 9053 tai SEL:n koulutustyöryhmältä sekä liiton koulutuksen sähköpostista koulutus@referee.fi

Kurssivastaavana molemmissa lähijaksoissa on Veera Lempiäinen.